Crowdfunding

Een goede plek voor Live-to-Be vraagt veel geld. In 2017 hebben wij als initiatiefnemers ruim 2 ton geïnvesteerd in de aankoop van de grond. Daarnaast is nog eens 2 ton geïnvesteerd in het aanleggen van wegen, eigen afvalwaterzuivering, aanleg natuur en de fundering van het ‘Lichtschip’, ons prachtige jongerengebouw. Die 2 ton kwam binnen met crowdfunding. Voor de afbouw heeft de Stichting Ondersteuning Live-to-Be in 2019 nog circa 2,75 ton nodig. Een ton kwam al binnen via een impact-investeerder. We zijn er trots op dat we in totaal al circa 5 ton binnen hebben aan eigen geld en via crowdfunding. Dus we vertrouwen erop dat we dit jaar ook de laatste € 175.000,- ook binnen kunnen halen om het Lichtschip helemaal af te bouwen. Met dat gebouw hebben we een prachtige basis om meer kwetsbare jongeren een wezenlijke stap verder te helpen.

Wij zoeken op korte termijn 50 mensen die een aandeel van 1000 euro in Live-to-Be willen kopen in de vorm van een ‘obligatie‘. Je wordt dan deel van de ‘Live-to-Be support circle’. Heb je het vermogen om nog meer bij te dragen, dan zijn ook ‘persoonlijke leningen’ mogelijk. En we zoeken nog € 125.000,- aan persoonlijke leningen met speciale voorwaarden. We zijn uiteraard het meest gebaat bij donaties. Omdat hier geen terugbetaal verplichting is, kunnen wij ook kwetsbare jongeren helpen die nauwelijks geld hebben om hun verblijf te betalen. 

 

Als jij geld aan ons leent of obligaties koopt, krijg je rente in natura. Wij delen met jou onze inspiratie, gezelligheid en producten op ons jaarlijkse Live-to-Be festival. Zo ervaar je en geniet je mee met wat op Live-to-Be groeit en bloeit.

Wij zijn heel blij met donaties, zie de knop donaties. Hoe wij de terugbetaling met jou regelen in geval van een obligatie of een persoonlijke lening, lees je door te klikken op ‘obligaties’ of ‘persoonlijke leningen’.

X