Crowdfunding

Om een goede plek op te bouwen voor Live-to-Be is veel geld nodig. In 2017 hebben wij zelf gezorgd voor de aankoop van de grond. In Almere-Oosterwold moet je zelf zorgen voor het aanleggen van de weg en moet je zorgen voor jouw eigen afvalwater reiniging. Bij eklaar is dat ook al weer € 50.000,-. En we bouwen aan een prachtig jongerengebouw, het ‘Lichtschip’. De fundering en de begane grond vloer met alle leidingen zijn al klaar. Voor de afbouw heeft de Stichting Ondersteuning Live-to-Be in 2019 nog circa 3 ton nodig. Een ton is hiervan staat al op onze bankrekening. We zijn er trots op dat we in totaal al  circa € 500.000,- binnen hebben aan eigen geld en via crowdfunding. Dus we vertrouwen erop dat we dit jaar de laatste 2 ton ook binnen kunnen halen om het Lichtschip helemaal af te bouwen. Met dat gebouw hebben we een prachtige basis om jongeren op te kunnen vangen.

Wij zoeken op korte termijn 100 mensen die een aandeel van 1000 euro in Live-to-Be willen kopen in de vorm van een ‘obligatie’. Daarmee wordt jij deel van de ‘support circle’, de kring van mensen die Live-to-Be steunt en letterlijk eerste rang zit om alle ontwikkelingen te volgen. Zou jij deel willen zijn van de support circle? Daarnaast zoeken we nog investeerders die ons met een grotere persoonlijke lening kunnen helpen. 

 

Als jij geld aan ons leent of obligaties koopt, krijg je rente in natura. Wij delen met jou onze inspiratie, gezelligheid en producten op ons jaarlijkse Live-to-Be festival, zodat je ervaart en mee geniet van wat er op Live-to-Be groeit en bloeit.

Wij zijn heel blij met donaties, zie de knop donaties. Hoe wij de terugbetaling met jou regelen in geval van een obligatie of een persoonlijke lening, lees je door te klikken op ‘obligaties’ of ‘persoonlijke leningen’.

X