Crowdfunding

Live-to-Be heeft in 2017 en 2018 veel geld nodig. In 2017 hebben we al geinvesteerd in aankoop van de grond, de aanleg van de wegen (in Almere-Oosterwold betaal je met elkaar de wegaanleg) en in de bouw van het eerste jongerengebouw het ‘Lichtschip’. Voor dit gebouw zijn in 2017 alle voorbereiding gedaan en de fundering en de begane grond vloer met alle leidingen zijn al klaar. De Stichting Ondersteuning Live-to-Be heeft hiervoor in 2017 al circa € 400.000,- geinvesteerd, waarvan € 100.000,- voor het Lichtschip. Een aanzienlijk deel van de begininvesteringen is eigen geld en de rest is via crowdfunding.

Er is voor 2018 nog circa € 240.000,- nodig om het Lichtschip helemaal af te bouwen. Met dat gebouw hebben we een prachtige basis om jongeren op te kunnen vangen. Wij zoeken op korte termijn 100 mensen die een aandeel van 1000 euro in Live-to-Be willen kopen in de vorm van een ‘obligatie’. Daarmee wordt jij deel van de ‘support circle’, de kring van mensen die Live-to-Be steunt en letterlijk eerste rang zit om alle ontwikkelingen te volgen. Zou jij deel willen zijn van de support circle?

Als jij geld aan ons leent of obligaties koopt, krijg je rente in natura. Wij delen met jou onze inspiratie, gezelligheid en producten op ons jaarlijkse Live-to-Be festival, zodat je ervaart en mee geniet van wat er op Live-to-Be groeit en bloeit.

Wij zijn heel blij met donaties, zie de knop donaties. Hoe wij de terugbetaling met jou regelen in geval van een obligatie of een persoonlijke lening, lees je door te klikken op ‘obligaties’ of ‘persoonlijke leningen’.

X