Support circle

Onze Support circle is een kring van mensen die Live-to-Be ondersteunen. Je investeert 1000 euro in ons project en ontvangt jaarlijks rente in de vorm van een uitnodiging voor ons jaarlijkse Live-to-Be festival, waar we al onze producten, inspiratie, gezelligheid en sfeer met jou delen. Je ervaart dan zelf hoe jouw support LEEFT. En …. tussen nu en 20 jaar betalen we jouw investering terug. Jouw investering is belangrijk, maar we zijn vooral ook blij met jouw commitment en geloof in ons project. 

 

  • Als je lid van onze support circle wilt worden, dan koop je een Support-obligatie. Misschien wil je zelfs wel meer obligaties kopen.
  • Als je meer dan 3 obligaties koopt, dan maken wij een aparte afspraak over extra rente in natura.
  • Support-obligaties hebben een maximale looptijd van 20 jaar. Vanaf het 3e jaar na aankoop wordt jaarlijks een deel van de Obligaties uitgeloot door een notaris voor terugbetaling. Binnen 20 jaar wordt iedereen terugbetaald.

De formele kant van de zaak

Wij willen graag de leningen via een Support-obligatie op een formele manier vastleggen, zodat je weet dat je geld veilig is uitgeleend. Dan doen we als volgt:

Belangstelling? Vul dan het formulier hiernaast in. Als je wilt dat de Obligatie op naam van meer personen komt, dan kun je de gegevens van de andere perso(o)n(en) in in het opmerkingen veld zetten. Wij stellen vervolgens een persoonlijke Obligatieovereenkomst op, die daarna getekend en betaald kan worden.

Nog vragen? Bel dan Jaap (06 13972355) of neem contact met ons op.

Aanvraagformulier Support-obligatie(s)

10 + 13 =

X