february, 2018

14feb7:00 pm- 10:00 pmValentijn 'Sing to unite in Love'

more

Event Details

Benefiet zangworkshop
 
‘Love in unity’. De liefde bezingen op Valentijnsdag. Met klank en zang expressie te geven aan jouw liefde voor het leven en dit in samenklank te brengen met de groep.
Stemexpressie, improvisatie, speelsheid en samen zijn.
Live-to-Be organiseert dit event als start van haar nieuwe crowdfunding.
Anadya Wouters, koordirigente en zangeres en de Italiaanse Ori singer-songwriter en gitariste .
 
Deze avond is een gift van Anadya en Ori aan Live-to-Be omdat zij resoneren met het doel van Live-to-Be.
Entree voor de avond is op basis van donatie met als suggestie 12,50 euro voor jongeren en 35 euro voor volwassenen. Je kunt op deze avond ook lid worden van de supportgroep Live-to-Be.
 
De avond is van 19.00-22.00 uur. Inloop 18.30u. Graag sloffen en een flesje water meenemen en een kristal of iets wat je dierbaar is. Parkeren graag bij het station (5 minuten lopen). De zaal is de Ontmoetingsruimte.
 
Voor meer informatie:
 
Live-to-Be is een woongemeenschap waar jong volwassenen die vaak hoog gevoelig zijn en niet passen binnen de huidige school – en werksystemen, een periode kunnen wonen om hun eigen talenten te ontwikkelen en in balans te komen met zichzelf. Voor het afbouwen van ons eerste
jongerengebouw is nog veel geld nodig. Daarom organiseert Live-to-Be een aantal benefietactiviteiten o.a. systeemopstellingen en dit event.
 
Ori – Maria Jedlowski, geeft singer-songwriter concerten en is docente aan het conservatorium te Milaan. Anadya Wouters leidt drie koren en geeft zangworkshops met beweging/dans en is tevens cateraar.
 

“We think that musicians can and must be peace bearers, we think that in music one can remember the harmony that exists beyond all differences. Music expresses the poetry of creation. There is room for everyone, in peace with each other. We do our part to contribute to this. “- Ori and Anadya.

Time

(Wednesday) 7:00 pm - 10:00 pm

Location

Brandpuntbaarn

Oude Utrechtseweg 4a, 3743 KN Baarn

Organizer

Live-to-BeTaco Post Uiterweer

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X